gbator85 Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Witam. Panowie potrzebuje pomocy z moim Audi, jestem posiadaczem od niedawna. Problem polega na tym, ze zostały wymienione zegary i co 10 minut zapala się kontrolka AirBag. Immo jest wyłączone i nie zgadza się vin w zegarach. Czy jest ktoś z podkarpacia kto jest w stanie mi to ogarnąć? Pozdrawiam
pila24 Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 To bardzo kiepsko zostały wymienione te zegary... Jak masz poprzednie zegary to możesz spróbować sam dopisać je do ecu poprawnie. Jeżeli nie czujesz się na siłach to może @Banan Ci pomoże.
gbator85 Opublikowano 21 Września 2022 Autor Opublikowano 21 Września 2022 Stare zegary się wysypały, i w dodatku ostatnio trafiły do jednego Pana który próbował je reanimować. Teraz już myślę że nic z nich nie będzie bo wsad jest po modyfikowany.
pila24 Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Przed wszelkimi modyfikacjami zgrywa się ori wsad by mieć zabezpieczenie,pisz do kolegi podanego powyżej.
Rekomendowane odpowiedzi