Morius Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 Witam , chciałbym was prosić o pomoc. Raz mi pomogliście rozszyfrować vin i szukam pomocy ponownie Obecnie jest h7 a chciałbym przejść na xenon. Vin: wauzzz8e82a161577 Prosiłbym abyście mi napisali jakie mam lampy wg vin. Problem jest taki , że przy kierownicy mam pokrętło do regulacji świateł , ale w zderzaku mam spryskiwacze na lampy które działają. Mam naklejkę pod siedzeniem z tyłu, ale prawie nic nie idzie z niej odczytać. Z góry bardzo dziękuje za pomoc
Rob@k Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 A auto nie pochodzi ze Skandynawii?
Morius Opublikowano 22 Września 2022 Autor Opublikowano 22 Września 2022 19 minut temu, Rob@k napisał: A auto nie pochodzi ze Skandynawii? Nie mam bladego pojęcia, jak to sprawdzić?
I Matt I Opublikowano 22 Września 2022 Opublikowano 22 Września 2022 37 minut temu, Morius napisał: Witam , chciałbym was prosić o pomoc. Raz mi pomogliście rozszyfrować vin i szukam pomocy ponownie Obecnie jest h7 a chciałbym przejść na xenon. Vin: wauzzz8e82a161577 Prosiłbym abyście mi napisali jakie mam lampy wg vin. Problem jest taki , że przy kierownicy mam pokrętło do regulacji świateł , ale w zderzaku mam spryskiwacze na lampy które działają. Mam naklejkę pod siedzeniem z tyłu, ale prawie nic nie idzie z niej odczytać. Z góry bardzo dziękuje za pomoc Naklejka jest jeszcze w książce serwisowej.
Rekomendowane odpowiedzi