Andrzej36 Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Witam panowie czy ktoś może wie co to za wąż , lub ma jego numer ?? Pękł mi dziś przez co nie przyjemny zapach spalino podobny wydostaje się z nawiewu ... I czy jego wymian jest skomplikowana ?? Patrzyłem i idzie on dość głęboko pod kolektor i jest tam mało miejsca i jest zakończony taka Ala gruszka zabezpieczona zawleczka...czy ten wąż jest w całości razem z tą gruszka czy jest gdzieś łączony ??? Pacjent 2.0 alt
Jackero_87 Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Ten wąż to odma połączona na stałe z gruszką i trzeba ją wymienić na nową.
Andrzej36 Opublikowano 7 Października 2022 Autor Opublikowano 7 Października 2022 Sorki już dodane więc to jest w całości z grucha ... Ciężka jest wymiana ?? Trzeba targac kolektor do wymiany ?
Jackero_87 Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Ja bym to naprawił taśmą samowulkanizujacą.
Andrzej36 Opublikowano 7 Października 2022 Autor Opublikowano 7 Października 2022 Na szybko wlaciala taśma montażowa ale długo to pewnie nie wytrzyma ale dzięki spróbuję z taśmą samowulkanizacyjna
Rekomendowane odpowiedzi