Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z ogrzewaniem co robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam Audi a4 b8 2,7 tdi 2011 rok. Od jakiegoś czasu pojawił mi się problem z ogrzewaniem jak temperatura na zewnątrz spada bliżej zera. Auto przestaje mi praktycznie grzać. Od strony kierowcy leci mi letnie powietrze a od strony pasażera praktycznie zimne nawet jak ustawie ogrzewanie na HI. Auto na komputerze nie pokazuje błędów zrobiłem adaptacje nawiewów. Auto dobrze się rozgrzewa i trzyma 90°.macie może pomysły może ktoś miał podobną sytuację? Za każdą pomoc będę wdzięczny 

Opublikowano

Nagrzewnica zapchana.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam podobnie , rozwiązałeś problem ?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze walczę z tym auto było u dwóch mechaników i żaden nie wie co jest grane na komputerze nie czyta żadnych błędów. Zrobione adaptacje nawiewów i nic ??. A ty Marian już rozwiązałeś u siebie? 

Opublikowano

Tak , u mnie grzeje , właściwie zapomniałem o sprawie . Walczyłem również  z tym problemem ..Samo nie dogrzanie silnika pomogła wymiana tego drugiego termostatu ,tego mniejszego ., natomiast ogrzewanie wnętrza to przepłukałem uklad ,wymienilem płyn i dalej nie grzało.

Pomogła zamiana węży na podszybiu , tam gdzie jest zasilanie i powrót z chłodnicy , oczywiście po pewnym czasie węże znowu założyłem właściwie .Myślę że powstał jakiś korek powietrzny i nie można było odpowietrzyć , zamieniając te węże na pewien czas ten problem rozwiązało.Spróbuj tak zrobić i daj znać czy pomogło.