Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MMI 2G cały czas pobiera prąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich 

Mam od jakiegoś czasu problem polegającym związany z nawigacja itp chodzi o bezpiecznik 7.5A z tyłu po prawej stronie ST3 -3 po zgadszeniu auta nie przechodzi w stan spoczynku. Nie wiem już gdzie szukać przyczyn, próbowałem prawie wszystkiego. Może coś się rozkodowalo? Posiadam Mmi2g światłowody są ok bo sprawdzone. Chętnie wysłucham waszych opini 

Opublikowano

Więc pewnie MMI uwalone skoro się nie usypia. Wstaw pełny autoscan, może coś tam będzie widać.

Opublikowano
  • Autor

Dziś sprawdziłem jakowych błędów w radiu i navi nie mam. Mam dwa w silniku od przepływomierza oraz w komforcie ze źle zakodowany sterownik ale co zle nie mam pojęcia bo kiedyś dużo się dokładało i dokładało. Navi nie zmieniałem. Z tego co zauważyłem że nie zawsze wyłącza się napęd od navi i wzmacniacz bo słychać przekaźnik. Gdzie to szukać dalej co wymienić. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, frog125 napisał(a):

Dziś sprawdziłem jakowych błędów w radiu i navi nie mam. Mam dwa w silniku od przepływomierza oraz w komforcie ze źle zakodowany sterownik ale co zle nie mam pojęcia bo kiedyś dużo się dokładało i dokładało. Navi nie zmieniałem. Z tego co zauważyłem że nie zawsze wyłącza się napęd od navi i wzmacniacz bo słychać przekaźnik. Gdzie to szukać dalej co wymienić. I czujnik od alarmu też się uwalił bo jest błąd.

20221222_190854.jpg

20221222_185543.jpg