Qiervu Opublikowano 23 Stycznia 2023 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Czesc. Zmagam sie z problemem, w okolicach 2tyś obr slychac terkotanie, na nizszych obrotach i wyzszych tez to slychac, ale najbardziej na rownej wartosci 2tys. Na zimnym troche glosniej niz na rozgrzanym (na filmikach silnik jest zimny). Na postoju po dodaniu gazu na 2tys rowniez slychac, wiec nie jest to zalezne od jazdy. Vcds oraz komputer diagnostyczny nie wykazal zadnego bledu. Dodam ze prawdopodobnie walniety jest konwerter bo lekko faluja obroty na zimnym silniku podczas jazdy ze stala predkoscia oraz jest duze spalanie 16-20l przy spokojnej jezdzie po miescie. Moze ktos mial podobna przypadlosc? IMG_6814.MOV IMG_6815.MOV
Procell Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 WItaj tez mam podobnie wczoraj wstawiłem filmik odnosnie tej usterki i tez czekam na odowiedz u mnie wyglada to tak Zaglądałes już moze do swojego wiesz co to było ? VID_20230516_215013.mp4 VID_20230516_214846.mp4
Gregorski3 Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 U mnie podobnie terkotało . I winna była turbina a konkretnie luz na klapce WG. Dość powszechny problem.
Rekomendowane odpowiedzi