frapsky Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Hej, mam problem ze swoją B9, tj. nie działa przycisk OK od multifunkcji (ta roleczka, samo przewijanie góra dół działa) oraz łopatka od zmiany biegów na niższy, zmienia okno na wirtualnym kokpicie w lewo, gdzie biegu nie zmienia, sam przycisk od zmieniania okna w lewo nie działa, tylko prawy, co myślę warte dodania to to, że prawa łopatka od zmiany biegu w górę działa. Resetowałem MMI do ustawień fabrycznych, lecz nie pomogło, macie jakiś pomysł? Skrzynia s-tronic dl382 silnik DEMA, 2018 rok sedan. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez frapsky
Muskel1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Wrzuć pełny autoscan, może jest jakiś błąd zapisany. Wymieniałeś coś? Kierownicę czy dokładałeś przyciski multifunkcji?
frapsky Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie, totalna seria po vin. Auto kupione dwa dni temu i się zastanawiałem czy to jest opcja ustawialna czy jednak usterka i kontaktować się ze sprzedającym. Dzięki za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi