nippo83 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witajcie Panowie czy kanapa (tył) z avanta do sedana będzie pasować? Poratujcie
carlos666 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 nie bedzie... w avancie są składane, a w limuzynie niee
slepy Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 nie bedzie... w avancie są składane, a w limuzynie niee a nie prawda ja mam składane , ale czy przypasuje to nie wiem, a też bym się chętnie dowiedział bo dużo kompletów jest własnie za avanta
nippo83 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No właśnie ja tez mam dzielone także się zastanawiam bo mam do wyciagniecia niezłe foteliki ..ale niestety z avanta..
Cuber Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mnie sie wydaje ze powinny pasować :gwizdanie: z małą modyfikacją, jedynie co w Etce zauwazylem ze kanapa tylnia ma inny numer w sedanie niź w Avancie róźnica początkowa numeru 8E5 i 8E9 oparcie nie ma podziału na sedan czy avant Najprosciej bedzie jak na spocie sprawdzisz i wreszcie się wyjaśni , popros kogoś kto ma avanta i spróbujcie przełożyc, 15 minut roboty i będzie wszytsko jasne
nippo83 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dzięki Cuber będę coś nad tym kombinował na dzisiejszym spocie
Rekomendowane odpowiedzi