Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Gril B7 RS4, ale także i normalne - pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

malik daj znac koniecznie jak dojdze do ciebie paczka a kratki beda juz w zderzaku :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam pytanko odnośnie nakładki na rejestrację 8E0 807 285 AT

Macie możliwość sprawdzenia jaki kod ma ramka w kolorze szarym.

W aso nie potrafia mi tego okreslic.:(

Opublikowano

Witam

Mam pytanko odnośnie nakładki na rejestrację 8E0 807 285 AT

Macie możliwość sprawdzenia jaki kod ma ramka w kolorze szarym.

W aso nie potrafia mi tego okreslic.:(

Mam do sprzedania swoja ramke na tablice - wlasnie udalo mi sie ogarnac czujniki z przodu :)

Kolor szary (S-line) Cena 149PLN. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na prv.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wtrące jeszcze swoje 3 grosze.

Audi zaleca wraz z ramka do rejestracji kupic specjalne 'trzymadelko' ktore montuje sie pomiedzy grillem a ramka do rejestracji. W to 'trzymadelko' wklada sie rejestracje co ma zapobiec przesuwaniu sie jej pod ramka zewnetrzna. Niestety trzymadelko to kawal gównianego plastiku a kosztuje ponad 60PLN. Ja kupiłem to 'trzymadelko' ale uważam ze spokojnie robotę zrobi dobra taśma klejąca dwustronna którą można zabezpieczyć rejestrację.

Kolejna rzecz to kratki halogenów, które w zderzaku s-line/s4 nie za bardzo pasują do grilla Rs4. Audi nieprodukuje niestety kratek w deseń 'plastra miodu' które pasowałyby do zderzaków s-line/s4. Ale popjawił się produkt firmy trzeciej, który właśnie zakupiłem i leci do mnie z USA.

7834.jpg

Te kratki pasują idealnie do zderzaka s-line/s4 i doskonale będą się komponować z grillem rs4.

Produkt do kupienia tutaj:

http://www.ecstuning.com/stage/edpd/pagebuild_v2.cgi?make=Audi&engine=2.0T&model=B7%20A4&submodel=Quattro&category=Exterior&subcategory=Body

Zresztą ten link wklejony był już wcześniej w tym wątku.

malik i jak dolecialy te kratki ? jak to wyglada w realu ?

Ma ktos jakies zdjecia jak to eyglada na aucie ? Te co sa na tej stronie to chyba sa do B6 bo jakos dziwnie wyprofilowane

Opublikowano

Z tego co wiem, to nie dolecialy.

Opublikowano

To są zwykłe kratki od RS4 dostępne tez u nas. Nie trzeba ich sprowadzać z USA. Nie zamawiałem ich ponieważ mod nie jest taki czysty jak myślałem. Kratki kupuje się tylko po to żeby wyciąć z nich tą środkową siateczkę. Następnie podkleja się ją do standardowych kratek S4. Moim zdaniem niewarte zachodu.

Opublikowano

To są zwykłe kratki od RS4 dostępne tez u nas. Nie trzeba ich sprowadzać z USA. Nie zamawiałem ich ponieważ mod nie jest taki czysty jak myślałem. Kratki kupuje się tylko po to żeby wyciąć z nich tą środkową siateczkę. Następnie podkleja się ją do standardowych kratek S4. Moim zdaniem niewarte zachodu.

jestes pewien na 100% że to nie jest kratka do zderzka s linowego na wzór rs4? W opisie jest napisane że to własnie do zderzka s-line. Poza tym widziałem na audizine że gość miał właśnie takie kratki założone.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem pewien. Porównaj kształt kratki S-line (S4) i RS4.