Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana pasów bezpieczeństwa, kompatybilność innych numerów i roczników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Z racji, że przednie pasy bezpieczeństwa w moim B7 są dość brudne , w najbliższym czasie chciałbym je wymienić na inne, jednak słyszałem różne opinie na ten temat i chciałbym zasięgnąć waszej rady. Posiadam A4 B7 z 2006 roku i tutaj pojawia się pytanie czy pasy z każdego B6 i B7 będą pasowały bez problemu czy powinienem szukać pasów o identycznych numerach do obecnych? Słyszałem, że pasy o innych numerach mogą powodować błędy, bądź też naboje mogą nie zadziałać w razie potrzeby. Nie wiem jak to wszystko ma się do rzeczywistości dlatego prosiłbym o rozwianie moich wątpliwości. Pozdrawiam.

Opublikowano

Montowalem pas kierowcy u siebie w B7 z B6, nie było i nie ma żadnych problemów.

Opublikowano
1 godzinę temu, BartoszW napisał(a):

Cześć wszystkim. Z racji, że przednie pasy bezpieczeństwa w moim B7 są dość brudne , w najbliższym czasie chciałbym je wymienić na inne, jednak słyszałem różne opinie na ten temat i chciałbym zasięgnąć waszej rady

Wiesz że możesz wymienić samą taśmę ? Firmy które się tym zajmują wymienią Ci zazwyczaj na miejscu , albo jeden dzień roboczy . 

Opublikowano

@BartoszW polecam Ci ten środek, radzi sobie z wszelkiego rodzaju zabrudzeniami. U siebie mam wnętrze platin hell i z pasami też sobie poradził i wyglądają jak nowe a poprzednik je nieźle usyfił.

Screenshot_20230215-145500.thumb.png.d78a6f62ffdd485a58035a32068002c1.png