Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak wzmacniacza / subwoofera fabrycznie w bagażniku, niesprawne tylne głośniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Moja B7 to wyjątkowo wybrakowany egzemplarz wyprodukowany w Belgii. Do jednego z braków zalicza się fabryczna nieobecność wzmacniacza i subwoofera w bagażniku. Wiąże się to też z tym, że nie działają tylne głośniki w drzwiach, uprzedzając pytania, głośniki są obecne (zdejmowałem boczki, sprawdzałem).

W związku z tym przychodzę z pytaniem i prośbą o porady co powinienem dołożyć (wszelkie wiązki, części itp itd) gdzie i jak je podłączyć, pociągnąć, zaprogramować tak aby wprawić tylne głośniki w życie.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jskie masz radio.

Opublikowano
  • Autor
55 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Wszystko zależy od tego jskie masz radio.

Concert 2

Opublikowano

To radio napędza tylko przód pasywnie. Aby napędzić z tego radia  tył, system musi być aktywny.

Ty masz w aucie tylko pasywny system, czyli albo musisz dołożyć wiązki i wzmacniacz albo zmienić radio na nie OEM, które napędza przód i tył pasywnie (z kostki ISO).

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

To radio napędza tylko przód pasywnie. Aby napędzić z tego radia  tył, system musi być aktywny.

Ty masz w aucie tylko pasywny system, czyli albo musisz dołożyć wiązki i wzmacniacz albo zmienić radio na nie OEM, które napędza przód i tył pasywnie (z kostki ISO).

Zgadza się. Chciałbym zostawić obecne radio, więc pytanie polega na tym, że nie wiem czego dokładnie potrzebuję poza wzmacniaczem i subwooferem. Jakie konkretnie wiązki nabyć i gdzie następnie je podłączyć?

Opublikowano

Poszukaj dobrze na forum, bo temat był wiele razy poruszany i wszystko jest już opisane. Retrofity zarówno z systemem częściowo aktywnym jak i z system Bose.