Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pisałem do tego z forum od "home made" plastra miodu ale coś nie bardzo odpisuje czy załatwi takie coś w zderzak. Na razie muszę wnętrze skończyć (boczki w skórę, czarny mieszek, FIS) i niedługo LPG Power Tuning się pojawi. A potem tylko 19" wzór BBS LM i LED S6 w zderzak na deser. Szukam też twardszego gwintu, ale chyba wszystkie gwinty są dla mnie "miękkie" :decayed:

Opublikowano

To siatex tymczasowy, aż znajdę plaster miodu w zderzak :wink4: Zderzak jest zarzucony na ślizg, tylko nie jest idealnie spasowany stąd taki efekt. Zresztą zderzak zostawiam na koniec bo będę rezał LEDy S6 :wink4:

mogę Ci polecić z czystym sumieniem tą siatkę co ja mam (tzn miałem w poprzednim zderzaku i zastanawiam się czy dać do tego :tongue4:) z ABS'u :wink4: troche to drogie ale efekt o niebo lepszy i bardzo zbliżony do RS :good:

Ledy S6 mówisz? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tylko chciałbym żeby to było zbliżone jak najbardziej do plastra miodu, a z tym ciężko :confused4: O LEDach S6 wiesz od dawna :wink4: Nawet Ci pisałem kiedyś czy byś mi z Holandii w dobrych pieniądzach nie przywiózł. Chodzi za mną jeszcze SWAP na coś z turbo. Głównie żeby sprawdzić siebie czy z tym bym sobie poradził, ale to odległa przyszłość.

Opublikowano

ja z nim gadałem 30 zł z przesyłką chciał za ten element co miał grilla z niego robić, także cena dość, ale mam na oku coś ori :evil:

Opublikowano
  • Autor

Tylko że mnie to nie urządza. Mi trzeba więcej w zderzak :wink4:

Opublikowano

no musiałbyś z nim pogadać jeszcze, to może Ci dorobi :wink4:

Opublikowano

O LEDach S6 wiesz od dawna :wink4: Nawet Ci pisałem kiedyś czy byś mi z Holandii w dobrych pieniądzach nie przywiózł. Chodzi za mną jeszcze SWAP na coś z turbo. Głównie żeby sprawdzić siebie czy z tym bym sobie poradził, ale to odległa przyszłość.

możemy o tym pomyśleć bo się zastanawiam czy swoich nie pogonić... coraz więcej niepowołanych jak dla mnie osób je ma...

SWAP to fajna sprawa i powiem Ci że sam miałem w głowie taki pomysł min również by się sprawdzić :)

Opublikowano

Grill na czarno !!! I ringi chyba też bym dał.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie nie wiem co z tym robić. Czarna ramka doda jeszcze więcej agresywności i sportowego charakteru przodowi. Ale z drugiej strony przez to grill RS4 nie będzie się tak eksponował. Widziałem jakiś czas temu na Resie B5 właśnie z grillem RS4 i czarną ramką. Na żywo z bliska niestety przy takim połączeniu grill traci na wyglądzie :confused4:

Opublikowano

Właśnie nie wiem co z tym robić. Czarna ramka doda jeszcze więcej agresywności i sportowego charakteru przodowi. Ale z drugiej strony przez to grill RS4 nie będzie się tak eksponował. Widziałem jakiś czas temu na Resie B5 właśnie z grillem RS4 i czarną ramką. Na żywo z bliska niestety przy takim połączeniu grill traci na wyglądzie :confused4:

no to pozostaje dokupic drugi i zaleznie od humoru zalkadac z satynowa lub czarna ramka :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Hehe... albo przekładać ramki :wink4:

Opublikowano

Mam podobny dylemat, czy pozbyć się resztek chromu z grilla na przodzie, zamieniając go na czarny, czy zostawić to w chromie + relingi.

Z chromem wygląda dość ładnie, pełna czerń nie jest aż tak atrakcyjna.

Opublikowano
  • Autor

Pytanko odnośnie felg:

http://www.moto.allegro.pl/item996359985_19_vw_audi_mercedes_5x112_itp_idealne_z_oponami.html

Co myślicie o nich do mojego samochodu ? Jestem zdecydowany na LMy ale ten wzór jako drugi też wchodzi w grę. A że jest w dobrych pieniądzach to się nad nim zastanawiam.

Opublikowano

LMy :jerk:

te z aukcji jakoś mi nie pasują do Twojego auta...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Odświeżę trochę temat. W tamtym tygodniu doszedł LPG Power :kox: Przy obecnych cenach benzyny to była dobra decyzja :good: Dodatkowo przyszły nowe graty: licznik z FISem + manetki. Wszystko czeka na montaż. Dzisiaj wracając wieczorem do domu nadziałem się na zająca i Rieger nie wytrzymał :confused4: Z jednej strony pękł i nie będę z takim zderzakiem jeździł. Dlatego szukam zderzaka od RS4 w dobrych pieniądzach. Jak macie jakieś namiary to będę wdzięczny (PILNE !!!). Ale za było: "nu pagadija zajac" :evil:

Opublikowano

a nie możesz go pospawać :gwizdanie:, nie wyjdzie Cię to taniej niż rezanie zdesia od RSa :chytry:

Opublikowano
  • Autor

Zderzak zrobiony, szkody nie były tak wielkie jak wydawało mi się wieczorem :wink4: Ale dalej szukam zderzaka od RSa, bo zależy mi na spryskach żeby z xenonem nie było problemu.

Opublikowano

rezaj spryski :naughty:

Opublikowano
  • Autor

To chyba lepiej od razu założyć zderzak RS4, jak jechać to po całości :wink4:

Opublikowano

To chyba lepiej od razu założyć zderzak RS4, jak jechać to po całości :wink4:

tylko ze siuski Cie wyjda 1/6 kosztow zdesia :good: