Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dido daj znać po pv ile taki zderzaczek i gdzie można dostać?

Opublikowano

Lusterka narazie zostają, chyba że trafię od RSa w dobrych pieniądzach :wink4: Myślę coś z ramką zrobić :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 21:53_________________________________________________28495144.jpg

63901508.jpg

Fajne te fotki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wrc :wink4: Na następną wiosnę jak się zmieni setup będą lepsze :kox:

Opublikowano

Ruszyłeś, coś z Fisem :naughty:, ja nie mogę licznika narazie znaleźć ;(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj mam zamiar z nim powalczyć :wink4:[br]Dopisany: 28 Maj 2010, 08:52_________________________________________________Dzisiaj zabrałem się wreszcie do FISa i praktycznie go skończyłem. Wszystkie sygnały powyprowadzałem, co trzeba było zmasowałem i działa :wink4: Na razie jednak zegar leży na stole bo muszę tarcze z EU przełożyć, a jutro tylko kodowanie :wink4:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 21:15_________________________________________________Trochę odświeżę temat, bo przez jakiś czas był w nim zastuj. Przyszły nowe graty do CA :wink4:

dsc03599j.jpg

Opublikowano

Przyszły nowe graty do CA :wink4:

dsc03599j.jpg

czo to ???

Opublikowano
  • Autor

Ano Focale, na dodatek ładnie to gra :wink4: Do Focali które od dłuższego czasu są w samochodzie jak znalazł :decayed:[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 15:58_________________________________________________Plan na obicie boczków się zmienił. Będzie beż/kość słoniowa na dekorach (coś jak u Nosba) i krateczka w tym kolorze na boczkach zamiast skóry. Jak macie jakieś zdjęcia to podeślijcie, będę wdzięczny :wink4: Wiem że były pikczersy na battalionie ale ich nie mogę znaleźć :confused4:

Opublikowano

jak bedziesz robił boczki w krateczkę, to by coś pasowało do nich dołożyć, może podłokietnik :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Bo w batalionie to c**ja sie znajdize.. Trzeba by zrobic watek tylko i wylacznie z fotkami, bez komentow..

Tu jest właśnie problem - dużo stron i zdjęcia z fajnymi pomysłami giną w nich :confused4:

jak bedziesz robił boczki w krateczkę, to by coś pasowało do nich dołożyć, może podłokietnik :gwizdanie:

Podłokietnik raczej bym celował pod siedziska. Ale jak fajnie to wyjdzie to może całe wnętrze(materiały) tym bym pociągnął :evil:

Ważniejsze gdzie znaleźć taki materiał bo nie jest to prosta sprawa ?:confused4:

Opublikowano

No ja tez bede szukał jakiejść ceratki :gwizdanie:, Ja myślałem o boczkach, osłonce szyberdachu i słonecznikach w tym materiale :good:

Opublikowano
  • Autor

slepy a próbowałeś wyjąć z boczka te plastiki z rączkami (gdzie są przyciski do szyb i lusterek) ? Bo wygląda to na nierozbieralne od wewnętrznej strony, a muszę to zdemontować żeby obkleić albo malnąć na kolor.

Opublikowano

slepy a próbowałeś wyjąć z boczka te plastiki z rączkami (gdzie są przyciski do szyb i lusterek) ? Bo wygląda to na nierozbieralne od wewnętrznej strony, a muszę to zdemontować żeby obkleić albo malnąć na kolor.

Nie, nie brałem się jeszcze za to :gwizdanie:, narazie muszę dorwać kierę i fotele, potem bede sie bawił z boczkami :wink4:

Opublikowano

A pamietacie jak nazywa sie dokłądnie ten materiał w kratke?? Kiedys ktos dał nazwe tego materiału, ale nie moge sobie przypomnieć jak to sie zwie w świecie mody :gwizdanie:

A co do wątku z pikczersami, zapraszam

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158482.0

Opublikowano
  • Autor

Kowi tylko że tam tego jeszcze nie ma wrzuconego :wink4: Gdzie najlepiej/najtaniej kupić maty wygłuszające ?

Opublikowano

Kowi tylko że tam tego jeszcze nie ma wrzuconego :wink4: Gdzie najlepiej/najtaniej kupić maty wygłuszające ?

no jeszcze nie bo nikt mnie nie przebija fotkami, a niechce wydłuzac kolejnego postu tak żeby ładowanie tej strony wydłużyło sie o kolejne pare minut, teraz czekam na kogos ruch i znowu wytne pare fotek z tego długiego postu, a fotki z podsufitkami itp z róznych materiałów to mam na dysku :wink4:

Co do mat to moze zobacz tu

http://www.powe.com.pl/index.php/cPath/28

Opublikowano

Gdzie najlepiej/najtaniej kupić maty wygłuszające ?

w castoramie/ptraktikerze kup sobie mate dekarska , jest tańsza i w zupelności wystarcza.

Opublikowano
  • Autor

moskal ile tego trzeba i po ile mniej więcej jest ? Porównam sobie z cenami mat wygłuszających.

Opublikowano

Gdzie najlepiej/najtaniej kupić maty wygłuszające ?

w castoramie/ptraktikerze kup sobie mate dekarska , jest tańsza i w zupelności wystarcza.

Ja kupowałem Mate Dekarską Soundala :good:, weź sobie tą na 30cm, szeroką, i spokojnie starcza na przednie drzwi :good:

Opublikowano

moskal ile tego trzeba i po ile mniej więcej jest ? Porównam sobie z cenami mat wygłuszających.

tu nie ma co porównywać stary , cena jest o wiele niższa kup taką :

Ja kupowałem Mate Dekarską Soundala :good:, weź sobie tą na 30cm, szeroką, i spokojnie starcza na przednie drzwi :good:

:good: :good: :good: :good:

Ona jest w rolce 30cm na 10m , lepiej sie kładzie niz maty bo jest bardziej miekka , wystarczy suszarka do włosów i jazda :good:

Opublikowano
  • Autor

Taka jedna rolka wystarczy no oba drzwi ? Kładziona pojedynczo czy podwójnie, jak u Krychy ?