Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w jaki sposob??? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Lepiej żeby keżor takich patentów nie zdradzał na forum :decayed:

Opublikowano

Lepiej żeby keżor takich patentów nie zdradzał na forum :decayed:

tylko dach był uchylona a nie odchylony do góry ;) tak że kij wsadziliśmy do środka i klamke pyk dwa razy i poszło . taki urok audi ;) bo wiem że w vectrze mojego taty nie dało sie od środka za klamke otworzyć jak auto było zamknięte :hi:
Opublikowano
  • Autor

A mi chodziło właśnie o odchylenie do góry :cool1:

Opublikowano

A mi chodziło właśnie o odchylenie do góry :cool1:

to myśle że drewniany styl od miotły dałby rade , ale już nic nie pisze bo mnie za złodzieja weźmiecie :D po prostu raz sie kumplowi zatrzasnęły kluczyki i tylko takie narzędzie mieliśmy pod ręką :polew:
Opublikowano

Dibo, chyba nie wiesz co piszesz z tą skórą bez klimy... Ja mam odłączoną sprężarkę i w słoneczne dni szukam cienia żeby mi się jajka nie ścięły po wejściu do samochodu.

Opublikowano

Dibo, chyba nie wiesz co piszesz z tą skórą bez klimy... Ja mam odłączoną sprężarkę i w słoneczne dni szukam cienia żeby mi się jajka nie ścięły po wejściu do samochodu.

ale uchylony dach naprawde dużo daje , ja do tego mam jeszcze srebre auto to tak nie łapie słońca, ale jak zostawie uchylony dach w pełnym słońcu to da sie wejść praktycznie odrazu do auta.
Opublikowano
  • Autor

ale uchylony dach naprawde dużo daje , ja do tego mam jeszcze srebre auto to tak nie łapie słońca, ale jak zostawie uchylony dach w pełnym słońcu to da sie wejść praktycznie odrazu do auta.

O to mi chodzi :good: Poprostu jakaś cyrkulacja powietrza jest i nie ma takiego skwaru i duchoty po otwarciu drzwi. mA4ciek zostaw sobie auto na jakiś czas z zamkniętym a potem uchylonym dachem to poczujesz różnicę :wink4:

Opublikowano

Macie racje :good:

ja to do siebie jak wejdę po dłuższym staniu na słońcu teraz to od razu szyby otwieram i się rozpędzam żeby wywiało tą duchotę bo powietrza nie idzie złapać... :blink:

aż się boję pomyśleć co będzie jak wrzucę skórkę przy moim kolorze auta :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Mamy podobny kolor także nie bój się i wrzucaj :naughty: Najwyżej będziesz miał wymuszony kolejny mod: szyberdach :kox::polew:

Opublikowano

a przyznam Dibo że szyber mi się marzy :gwizdanie:

ale będę zmieniał podsufitkę to może wówczas o tym pomyślę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak będziesz rezał szyber to odrazu zrób sobie carbonowy dach :kox:

Opublikowano

nie podobają mi się carbony na a4 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wiele zależy od koloru i całokształtu samochodu jak jest zrobiony. Chociaż przyznam że przy naszych kolorach carbon może tak sobie wyglądać :confused4:

Opublikowano

w sumie tak ale mi się mimo wszystko carbony i matowe kolory w tych autach nie widzą... :mysli:

dobra spadam zmieniać zawias.. :>

Opublikowano

Lepiej dorezać sobie klimatronik zamiast szyberdachu. W 1500zł można się zamknąć.

Opublikowano
  • Autor

Jakbym miał rezać climatronic to odrazu wrzuciłbym 1.8T albo 2.7BiT :kox: O quattro nie wspominam :slina:

Opublikowano

Jakbym miał rezać climatronic to odrazu wrzuciłbym 1.8T albo 2.7BiT :kox: O quattro nie wspominam :slina:

ja bym najpierw jednak w klime topil kase :good:

Opublikowano
  • Autor

ja bym najpierw jednak w klime topil kase :good:

To nie o to chodzi. Tylko jak miałbym mu wkładać klimę to lepiej poszukać 1.8T z klimą i już całość zrobić.

Opublikowano

Super autko!

Bardzo mi sie podoba, napisz prosze jakie masz ET w swoich kolkach