Opublikowano 7 Marca 20233 l Witam, Nie działa kierunkowskaz lewy tył w klapie bagażnika (sedan), gdzie szukać przyczyny ? Pozdrawiam
Opublikowano 7 Marca 20233 l Najpierw zobacz czy dochodzi napięcie do lampy. Jeśli tak problem w lampie , jeśli nie pierwszy punkt do sprawdzenia przelotka klapy. To nie trudne .
Opublikowano 7 Marca 20233 l Autor Jest dostępny gdzieś opis pinów, który pin odpowiada za kierunkowskaz ? Edytowane 7 Marca 20233 l przez vmisiek
Opublikowano 7 Marca 20233 l Autor Audo miało trafić do Kanady ale była jakaś przycierka jeszcze przed sprzedażą i została w Niemczech, nigdy nie trafiła do Kanady.
Opublikowano 7 Marca 20233 l No ale auto jest z rynku USA/Kanada bo masz tipa. ? W wersji USA instalacja różni się od tej EU. Zawsze tak było z tym kierunkowskazem czy nagle przestało sziałać? A może nie działa po konwersji na EU? Kto przeprowadzał konwersję i jak? Stosował adaptery czy zmieniał coś w wiązce? Nie sądzisz, że takie informacje są konieczne? Wszystko trzeba wyciągać jak z nosa?
Opublikowano 7 Marca 20233 l Autor Auto jeździło w Niemczech do 2021, w 2021 zostało sprowadzone do Polski, kupiłem je kilka dni temu, dostałem informację od sprzedającego że kierunek przestał działać - tyle wiem Edytowane 7 Marca 20233 l przez vmisiek
Opublikowano 7 Marca 20233 l Więc musisz wymontować lampę i sprawdzić wtyczkę czy jest jakiś adapter lub czy może przepinano przewody. Oryginalnie w wersji USA na pinie nr 2 (kierunkowskaz) powinien być przewód czarno szary.
Opublikowano 8 Marca 20233 l Autor Co najlepiej z tym zrobić ? Może bym gdzieś podjechał i ktoś by mi to ogarnął , polecacie kogoś okolice Płocka ?
Opublikowano 8 Marca 20233 l Autor Teraz tak spojrzałem na przybliżeniu i jak by ten jeden pin był wysunięty, jutro sprawdzę czy jest na nim napięcie. Prosił bym o rozpiskę tych pinów.
Opublikowano 9 Marca 20233 l Autor Sprawa rozwiązana, przerwał się kabelek po prawej stronie, a mam jeszcze pytanie czy można dostać gdzieś te kostki do lampy 5 pin co są na UE żeby pozbyć się tego klejenia ? Te co są to raz łączy raz nie Edytowane 9 Marca 20233 l przez vmisiek