Opublikowano 26 Marca 20233 l Witam wszystkich. Prosiłbym o pomoc w odpowiedzi. Jakiego plastiku - części mi brakuje aby roleta zaczepiła się w prowadnicach na mechanizmie który ją podnosi i opuszcza ? Poszukiwanie zestaw naprawczy roleta .. nie wiele pomaga.Podnoszenie nie działało mechanizm stał był kod błędu na terminalu 30-5 U141500 po wymianie bezpiecznika od gniazdka zapalniczki i nasmarowaniu sprejem silikonowym prowadnic mechanizm działa ale roleta z nim nie jeździ. Tak już kupiłem i próbuje rozwikłać temat. Adam
Opublikowano 26 Marca 20233 l Końcówki rolety muszą wejść w zabierak mechanizmu, który ją ciągnie. Masz taki u siebie?
Opublikowano 26 Marca 20233 l Autor Dzięki za zdjęcie pokazowe , nie mam właśnie tego szukam. Ten na przykład będzie dobry ? allegro.pl ALLEGRO.PL
Opublikowano 27 Marca 20233 l Autor Dzięki sprawdziłem po obydwu stronach linki są i mechanizmy chodzą góra dół przy otwieraniu zamykaniu wiec po założeniu tych końcówek powinno działać wszystko.
Opublikowano 7 Kwietnia 20233 l Autor Po wciśnięciu zabieraków na swoje miejsca wszystko działa jak trzeba. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcie wiedziałem w jakim kierunku je wciskać bo wchodzą na siłę.
Opublikowano 7 Kwietnia 20233 l 8 minut temu, AdamCezary napisał(a): Po wciśnięciu zabieraków na swoje miejsca wszystko działa jak trzeba. Jeszcze raz dziękuję za zdjęcie wiedziałem w jakim kierunku je wciskać bo wchodzą na siłę. To super
Opublikowano 18 Lutego18 Lut A za co odpowiada ten element? Nie mam go ani z jednej ani z drugiej strony. Macie jakiś nr części?