Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Manetka z A6 do B5 podejdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przekładam poł-fis na full fis, jager na vdo. Byłem dziś na szrocie i szukałem manetki do FIS ale nic nie znalazlem, wiec wzialem jakas inaczej wygladajaca manetke prawdopodobnie z C5(lub passata?). Ma inaczej wygladajaca regulacje tempa wycieraczek, ma oba przyciski od FISu i przycisk resetu. Jest szersza niz w B5 była. Nie mam fotki i nie mam jak po nia teraz isc zeby zrobic zdjecie ale pewnie wiecie o ktora chodzi. Da sie ja tak samo zamontowac w B5 zeby obslugiwala FIS i wszystko banglalo? Czy jednak musze szukac z B5?

Opublikowano

Bez przeróbek i rozkręcania pajaka nie dopasujesz , mozesz próbować same ramię przełożyć 

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy ale raz ze mi sie nie podoba to ze jest grubsza a dwa ze i tak musze zamowic z PL licznik(dla obudowy) wiec w sumie moge i manetke sprobowac dorwac ?

P.S. jak robie przekladke z pol fis na full fis, zamiast drutowac szara kostke moge po prostu kupic gotowa wiazke z polifta z szara kostka i nie bede musial nic przerabiac? Czy to nie tak dziala?

Edytowane przez Raresz Fochatek

Opublikowano

Co masz na myśli gotową wiązkę z polifta? Szara wtyczka jesr włączona wiązkę deski takze nie wiem jak chciałbys to zrobić.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.04.2023 o 23:34, Banan napisał(a):

Co masz na myśli gotową wiązkę z polifta? Szara wtyczka jesr włączona wiązkę deski takze nie wiem jak chciałbys to zrobić.

Tzn mi sie wyobrazalo to tak, ze dlatego ze mam tylko 2 kostki zielona i niebieska, musze dorabiac szara ktora byla w aucie z tym licznikiem full fis. Tzn tak mi sie to wyobrazalo i sie zastanawialem czemu by nie przelozyc calej tej wiazki? Bo szczerze mowiac szukam sposobu jak tu ominac cala zabawe z kabelkami bo jestem w to slaby. No ale jak trzeba to trzeba ?

Opublikowano

Przeciez szara wtyczka to 3 masy , piny do manetki i do radia - to wszystko, co to za kabelkologia , jak chcesz znajdź na Facebooku Damian Wens , on moze przygotuje ci taka wtyczkę z wiązką.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Banan napisał(a):

Przeciez szara wtyczka to 3 masy , piny do manetki i do radia - to wszystko, co to za kabelkologia , jak chcesz znajdź na Facebooku Damian Wens , on moze przygotuje ci taka wtyczkę z wiązką.

Hehe ja wiem, ze dla Cb to pewnie proste. Tak samo jak dla mnie kiedy tlumacze kumplowi jak postawic linuksa z linii komend ? bo to np dla mnie tez proste a on sie na mnie patrzy jakbym w jezyku kosmitow do niego gadal ?

Nie no poradze sobie z ta wtyczka jakos ? tak sie zastanawialem tylko czy mozna cala wiazke przelozyc po prostu ;d

Jest na YT jak gosc to robi wiec powinno jakos pojsc.

Edytowane przez Raresz Fochatek

Opublikowano

Ja tylko z doświadczenia piszę co łatwiej zrobić ?

Opublikowano
  • Autor

Jasne ? czas mnie nie cisnie wiec potraktuje to jako przygode ;)