LucasMX Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Witam. Orientuje się ktoś ile może kosztować wymiana oleju w skrzyni biegów s-tronic w audi a4b8 2010 quattro?
Hugo Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Obstawiam, że z 1200 zł. Wszystko zależy od serwisu w którym będziesz chciał to zrobić.
LucasMX Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Pewnie masz na myśli statyczną wymianę?
Hugo Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 2 godziny temu, LucasMX napisał(a): Pewnie masz na myśli statyczną wymianę? Jak najbardziej. Tylko takie wymiany robię zawsze.
LucasMX Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 U mnie na ten moment tylko dynamiczna wymiana wchodzi w grę, to pewnie koszt dwa razy większy.
Hugo Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 4 godziny temu, LucasMX napisał(a): U mnie na ten moment tylko dynamiczna wymiana wchodzi w grę, to pewnie koszt dwa razy większy. Dlaczego tylko dynamiczna wchodzi w grę? ?
LucasMX Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Hugo napisał(a): Dlaczego tylko dynamiczna wchodzi w grę? ? Bo już prawie 100 tys. moje audi ma przejechane na tym oleju, statyczna to ma sens tylko przy regularnych wymianach z tego co słyszałem. Od nowości i jak mamy pewność jaki olej w tej skrzyni jest.
Rekomendowane odpowiedzi