Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8t BFB 163KM pytanie dotyczące katalizatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Czy jest ktos w stanie ocenic po zdjeciach w jakim stanie jest ten katalizator czy tak jak wyglada jest zatkany czy wyglada ok . Dzieki z gory

20230503_170048.jpg

20230503_170043.jpg

20230503_170038.jpg

20230503_170011.jpg

20230503_165720.jpg

20230503_165715.jpg

20230503_165654.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie jest w stanie po tych zdjeciach stwierdzic czy jest on w dobrym stanie ? Nie wiem jak wygląda przypchany kat stąd moja prośba o weryfikacje.

Opublikowano

Ale coś ci się dzieje czy tak szukasz dziury w całym?

Ps moim zdaniem ok

Opublikowano
  • Autor

Miałem problem z pocącą sie turbiną puszczała olej w dolot i ogolnie kopciło mi sie z pod maski takie miala wycieki , założylem nową turbine po regeneracji wszystko suche ale dalej sie grzeje bardzo solidnie i dalej gdzies dopala sie albo nie wiem bo ciagle z nawiewów czuć smrud spalenizny takiej typowej silnikowej , nie wiem czy ta turbina powinna miec taka temperature i dlatego obstawialem zapchany katalizator , ogolnie rzecz biorąc walcze głownie z zapachem w kabinie gdy po jezdzie sie zatrzymuje to czuć z kratek własnie opisywany wyzej smród , dodam ze uszczelka pokrywy zaworów nowa , napinacz i łancuszek rozrządu także nowy turbina nowa i dalej smierdzi opadają mi już ręce .. ps : cały używany silnik wstawiony drugi i też to samo jednym slowem brak słow

Opublikowano

Bardziej bym obstawiał nieszczelność wydechu, np na plecionce często się zdarza albo coś w ten deseń.

Nie wiem czy tak ma wyglądać niezapchany kat ale powiem Ci tak zaglądałem do swojego jesienią jakoś(niestety zdjęcia gdzieś przypadkiem wywaliłem) i wyglądał podobnie a takich efektów nie mam więc raczej nie to jest powodem.

Edytowane przez Pieterb