Muskel1 Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 Więc szukaj od puszki bezbieczników do wzmacniacza gdzie jest przerwa. Musisz po wiązce skontrolować.
wojteksuwałki Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października A wie ktoś może gdzie jest wzmacniacz od dźwięku w polifcie ? Audi sound system tylko tyle wie z opisu i nie moge namierzyć.. Tez mi dźwięk zanika..
Muskel1 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października ASS w B9 nie ma osobnego wzmacniacza. Tylko B&O ma wzmacniacz.
wojteksuwałki Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października (edytowane) Ok rozumiem a nie wiesz co odpowiada za dźwięk jaki moduł ? radio , pendrive ? który moduł to obsługuje ? Edytowane 16 Października przez wojteksuwałki
Muskel1 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 18 godzin temu, wojteksuwałki napisał(a): a nie wiesz co odpowiada za dźwięk jaki moduł ? 5F
wojteksuwałki Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października (edytowane) Dalej walczę z zanikającym dźwiękiem i nie mm pomysłów, potrafi grać przez pół dnia normalnie a potem potrafi sam zginąć i się pojawiać, co zauważyłem to jak nie mam dźwięku systemowe komunikaty są normalnie mówione, wszystko działa jakby dźwięk był ...i też widać że jest reakcja na skoki napięcia jak słychać muzykę to przy hamowaniu potrafi zanikać ....ma ktoś może jaki pomysł ? co wymienić ? ewentualnie ? to to dopowiada za dźwięk ? tutaj szukać wyjścia na głośniki ? allegro.pl Walczę dalej ale znam przyczynę to już sukces przy ładowaniu 15 v ginie dźwiek jakby zabezpieczenie softem było ....jak jest niższe wszystko hula Edytowane 30 Października przez wojteksuwałki
Rekomendowane odpowiedzi