kam3il89 Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 Witam, mam problem z gniazdem haka w swoim aucie Audi A4 B8 allroud. Po wpięciu wtyczki od przyczepy podłodziowej w gniazdo, wyświetliło mi alarmy od wszystkich świateł. Ruszyłem wtyczką od przyczepy i wszystko zgasło. Teraz jak podpinam wtyczkę to nic nie wyświetla (wcześniej jak nie działały światła komunikował błędy o wszystkich żarówkach) teraz tego nie ma. Pytanie do znawców czy mógł mi paść moduł haka? Czy może coś zasiniedziało w gnieździe albo wtyczce. Sprawdzałem napięcie w gnieździe auta kontrolka na 12v. W żadnym pinie nie mam napięcia. Pomóżcie bo za chwilę zaczynam sezon wędkarski a nie mam możliwości podpiąć przyczepy. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 2 godziny temu, kam3il89 napisał(a): Audi A4 B8 allroud allroad Podepnij auto pod komputer i sczytaj błędy.
kam3il89 Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Opublikowano 22 Maja 2023 22 minuty temu, Muskel1 napisał(a): allroad Podepnij auto pod komputer i sczytaj błędy. Podpiąłem i był tylko jeden błąd od modułu komfortu a po za tym nic nie pokazał.
kam3il89 Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Opublikowano 22 Maja 2023 1 minutę temu, kam3il89 napisał(a): Podpiąłem i był tylko jeden błąd od modułu komfortu a po za tym nic nie pokazał. Podłączyłem*
kam3il89 Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Opublikowano 23 Maja 2023 13 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć scan z tym błędem. Już wszystko jest możliwe ok. Okazało się że masa we wtyczce nie łączyła i dla tego nie było świateł. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi