muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam próbuje podłączyć pod radio moduł bluetooth wefa wf602 jednak jestem zielony w tym temacie a kostka z tyłu radia jest inna niż się spodziewałem i potrzebuje pomocy
muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 Taką,rozumiem że jest zła,pytanie tylko czy mogą ja jakoś podłączyć czy muszę wymienić
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Widzę, że radio też nie było oryginalnie w tym aucie, bo masz przejściówkę z iso na quadlock. Ta wtyczna powinna być wpięta w miejce wtyczki C3 w złączu mini-iso. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez Muskel1
muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 Czyli muszę wymienić model ,bo widziałem że mają w ofercie z pasująca wtyczką,tylko coś jest tam podłączone, nie wiem do końca co, zmieniarka niby jest ale nie mogę jej odnaleźć orientuję się ktoś gdzie ją znajdę dokładnie, w schowku nie ma i w bagażniku też nie widzę
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zmieniarka jesz oryginalnie w schowku. Skąd przypuszczenie, że masz zmieniarkę?
muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 Radio mi pokazuje 6 CD i z tego co pamiętam w ogłoszeniu tak było
muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 Pokazuje mi cd1 2 itd. A wiecie może czemu na cd5 odtwarza mi track 1 ale nic nie słychać?
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 W tylnych boczkach sprawdzałeś czy jest zmieniarka?
muniu6 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 6 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Z tyłu znalazłem tylko wzmacniacz i apteczkę
Rekomendowane odpowiedzi