Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALG] Audi A4 2.8 30V ALG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Andrzej wreszcie wrzuciłeś fotki :naughty:

Już nie mogłem z ciekawości wytrzymać,ale widzę że warto było czekać :good:

Autko zadbane nie ma co to widać :kox:

Silniczek 1 klasa :naughty:

Kolorek też :good:

A co do lamp to kwestia gustu

Lepiej tyłek wygląda jak jest ogolony i nie wszyscy wiedzą co tam za motorek siedzi,a napewno nie jeden się ździwi spod świateł :gwizdanie:

Opublikowano

Dziewczyna :good:

Auto :good:

2.8 musi byc żeby w miescie widzieli :naughty:

Lampy tyl :thumbdown: :thumbdown: daj polifty

Rura :thumbdown: wrzuc jakas koncowke ultera

Ogolnie gratki

Opublikowano
  • Autor

@ Ghost Dog : rura jest od Ultera

@Czarek : zastanawiam się nad ogoleniem tyłu, myślę, że do tego dojrzeję

@PABLO : bez Q bardziej wyrywny, tyle że zimą inaczej i w zakrętach trzyma 'inaczej' ; diody z przodu chcę zdjąć, ale też chcę je czymś zastąpić, co by całkiem łyso nie było; najbardziej podoba mi się

valeo.jpg

tylko jak je umocować w tym zderzaczku ? uprzejmie proszę o rady w tej kwestii

@grzes1150 : kółka ori i niemal nowe, opony może z drugiego sortu, mimo że P ZERO ROSSO - dlatego tyle obciążników na feldze

@robi1811 : w końcu to tylko papier

@all : tylne światełka na razie zostaną, być może w przyszłym sezonie zmienię na ori, jak mi się opatrzą; rozumiem, że robią trochę zgrzytu, że nie pasuje, itd. - miałem jednak pomysł, żeby autku nadać delikatny silver look, co z grubsza osiągnąłem dzięki końcówce Ultera + tylnym lampkom + z pomocą felunku; nie jest to może mistrzostwo świata, ale autko zyskało dzięki temu nieco bardziej indywidualny wymiar zachowując jednak bardzo dużo z ori. Zastanawiałem się też na srebrnymi lusterkami z s-line albo z in-pro, ale chwilowo doszedłem do przekonania, że byłby to jednak przesyt.

@all : dziękuję za komentarze i zobowiązany jestem za wszelkie pomysły i sugestie.

Zastanawiam się nad lekkim przyciemnieniem szybek. Co o tym myślicie ?

Opublikowano

Tu masz odnośnie halogenów:

http://www.audiworld.com/tech/elec90.shtml

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t78856.0.html

lub na szybko:

http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_przeciwmgielne_przednie-t8961.0.html;msg116329#msg116329

Jestem za delikatną ściemą szybek, ale w taki sposób by nie było wielkiej różnicy między tyłem a przodem. Delikatnie i z umiarem :good:

Opublikowano

@PABLO : bez Q bardziej wyrywny, tyle że zimą inaczej i w zakrętach trzyma 'inaczej' ; diody z przodu chcę zdjąć, ale też chcę je czymś zastąpić, co by całkiem łyso nie było;

Ale powiedz mi kiedy jest bardziej wyrywny :?:

Jezdziłem ośką oraz Q z tym motorem i śmiało mogę powiedzieć że nic bym innego nie wybrał niż Q, w sumie nie ma co porównywać tych napędów :wink4:

Jak twierdzisz że łyso by bylo na przodzie to załóż zderzak poliftowy lub skorzystaj z moda mrogala :) ewentualnie zderzak od S4 :kox:

Opublikowano

Tylnie lampy imo pieknie by sie prezentowaly jakby byly dymione + przod odymione. Dla mnie bajka.

Felgi strasznie mi sie podobaja ! Pierwszy raz widze ten wzor.... rewelacja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ja nawet widziałem na żywo to A3 na takich felgach w ASO AUTOSAR.

Btw. zrobiłem mały upgrade instalacji audio. Relacja wkrótce.[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 08:16_________________________________________________1. Przełamałem się. Proszę o poradę, w jaki sposób bezpiecznie ogolić tył ze znaczków.

2. Wjechałem w dziurę na drodze. Tył mi zaczął nieładnie chodzić, pojechałem na diagnostykę. Lewy tylny amortyzator 0%. Reszta w miarę - w miarę. Chętnie i pilnie kupię. Proszę o rady i propozycje.

3. Audio-upgrade rodzi się powoli i w bólach. Ostatnio krucho u mnie z czasem. Finalizacja musi poczekać.