Rybson125 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Witam mam dziwny problem posiadam audi a4 cabrio b6 z systemem nagłośnienia bose, chciałem dołożyć aktywny soobwofer do bagażnika, radio mam Gms 7980 TQ. zasilanie,masa , remote działa soobwofer dostanę prąd wyłącza się po zgaszeniu stacyjki tylko po podłączeniu kabli Rca nie podaje żadnego sygnału na soobwofer (skrzynia działa sprawdzone) W radiu z tylu posiadam wyjście Rca (soobwofer) 1 kanałowe po trójniku podłączone nie działa po podłączeniu aux L aux R (out ) także nie działa czy macie jakie Kolwiek pomysły ?
Rybson125 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2023 4 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Skąd pobrałeś sygnał liniowy? Najpierw wyjściem soobwofer (Rca) Nie działało następnie Aux out
Rybson125 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2023 3 godziny temu, Rybson125 napisał(a): Najpierw wyjściem soobwofer (Rca) Nie działało następnie Aux out Sprawa wyglada tak dziękuje za pomoc ale następnego dnia rano odpaliłem radio i nagle soobwofer ożył wszystko działa tak jak ma być
Rekomendowane odpowiedzi