Maniek19942 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Witam Mam problem z moją B8 3.0tdi. Stała jakiś czas ze słabym Aku i po zmianie akumulatora odpaliła i pracowała normalnie, na drugi dzień chciałem ruszyć i na licznikach ciemno. Aku było zakodowane. Do sprawdzenia poszedł rygiel z modułem komfortu, stacyjka i licznik i wszystko sprawne. Wszystkie bezpieczniki sprawdzone. Jedyne czego nie mogę zrobić a próbowałem wielokrotnie to połączenie się vcds z zezwoleniem startu grupa 05. Radio, światła, awaryjne, wszystko działa, na liczniku ciemno. Moze ktoś miał taki przypadek i wie jak ożywić dziada. Zdjęcie pacjenta
Muskel1 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nie logi tylko pełny protokół diagnozy (auto-scan) w formie pliku .txt
Maniek19942 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2023 O to mi chodziło, źle to ująłem po prostu ?
Rozwiązanie Maniek19942 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Rozwiązanie Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wiadomość dla potomnych. Winowajcą takiego stanu rzeczy był ugnity kabel pod bezpiecznikami z prawej strony bagażnika. Kiedyś musiała tam się dostać woda i zrobiła swoje. Padł też moduł od sterowania napięciem ale to już z mojej winy.
Rekomendowane odpowiedzi