piotrcar Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Mam pytanko czy mial ktos do czynienia z ta kamerka z allegro??? http://www.allegro.pl/item618248223_kamera_cofania_audi_a6_4_kat170_z_pom_odlegl.html chcial bym ja kupic ale nie wiem czy jest tego warta
malik Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Jestem po montażu tej kamerki. Działa bardzo ładnie. Polecam!
mily Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 A to jest w kolorze czy nie?? Możesz zobaczyć jak widać w nocy?? Bo w domofonach kolorowych wieczorem nic nie widać (trzeba doświetlać, w sumie w aucie są światła wsteczne), bo oświetlenie na podczerwień nie jest widziana poprzez kamerę kolorową.[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 21:27_________________________________________________A jednak bez oświetlenia nie widać, minimalne oświetlenie 3 lux, więc się nic nie zmieniło. Myślałem, że już coś wymyślili, żeby w nocy w kolorze było widać.
GRazny Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 no niestety... chociaż HIDów w światłach cofania jeszcze nie widziałem możesz być pierwszy
malik Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 W nocy działa również OK. Widocznie światła cofania wystarczają. Dzisiaj może cyknę fotkę na spocie jak to wygląda.
malik Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 trzeba też rezystorek do tego led podpinać? Niestety. W przeciwnym wypadku FIS krzyczy, że spalona żarówka.
piotrcar Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 no to lipa:P wrzuc jak mozesz jakas fotke jak to wyglada na rns-e
Rekomendowane odpowiedzi