Gość Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Cześć, trochę wydawałoby się prosta sprawa, ale spaliły mi się dwa paski takie jak wskazałem na zdjęciu. Nie mam pojęcia jak to się nazywa. Wie ktoś jak się to dokładnie nazywa i gdzie tego szukać? Obawiam się, że mogę mieć problem bo jeden z tych wyświetlaczy pokazywał biegi w moim automacie. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Elhape Opublikowano 13 Lipca 2023 Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Chyba tego szukasz: 8D0919272 Chociaż też jest taki: 8L0919272 Ale który dobry to na 100% Ci nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Tak się składa, że ta druga opcja powinna pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Dziś znowu zaczęły działać, choć w 50% tylko bo temperatury nie pokazuje. Musze sprawdzić czy to wina czujnika czy też wyświetlacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi