Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l Witam, może ktoś poratuje zdjęciem wiązki w kostce gatway pod kanapą, pacjent s4 b9. Mam wypięty jeden kabelek przez poprzedniego właściciela. Kupiłem uszkodzone.
Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l To jest przedłużenie. Nie wepniesz ich nigdzie, bo ktoś coś tam miał dołożone i wypuścił sobie przewody z wtyczek. Coś było podłączone i wymontował to.
Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l Autor Tak ktoś coś musiał dokładać. Ale ten zielony musiał być wpięty w tą czarna kostkę, ktoś go wyciągnął i wypiął do tego dokładnego, tak mi się wydaje. Bo ten ziolony leci z wiązki nie jest podpięty pod inny.
Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l Moim zdaniem zielony nie jest oryginalny tylko dołączony w wiązce do jakiegoś innego. Odizoluj wiązkę, tak abyś się dostał do miejsca łączenia to się okaże co i jak.
Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l Autor Sprawdzę. Może wiesz jaka jest procedura odblokowania skrzyni po użyciu czerwonego klucza?
Opublikowano 10 Sierpnia 20232 l Teraz, andrzej104513 napisał(a): Sprawdzę. Może wiesz jaka jest procedura odblokowania skrzyni po użyciu czerwonego klucza? Pisze w instrukcji obsługi
Opublikowano 11 Sierpnia 20232 l Autor To już wiem czemu nie mogę ponownie włączyć blokady, bo nie mogę odpalić silnika.