CloudiestWall90 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Pisze z prośbą o pomoc Pacjent to Audi A4B7 3.0tdi 204KM Skrzynia automat tiptronic Dziś chciałem wymienić potencjometr przyśpieszenia (pedał gazu) Odpiąłem wtyczke ale niestety nie odpiąłem akumulatora. Po ponownym podpięciu nie moge odpalić samochodu. Podświetlają się wszystkie literki PRNDS oraz nie mogę się połączyć z komputerem diagnostycznym. Pomocy może ktoś wie jak sie z tym uporać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Odepnij aku na 15 min, podepnij na nowo i próbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Odpiąłem. Teraz trzeba czekać. Dam znać czy coś to zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Niestety nic to nie pomogło. Mało tego akumulator sie rozładował. Dopiero jutro moge go podpiąć pod kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Akumulator miałeś już wcześniej rozładowany. Po odpięciu akumulatora nic nie czerpało prądu, więc nie mógł się od odpięcia rozładować. Naładuj i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Witam Rozwiazałem problem Naładowałem samochód za pomocą kabli. Okazało sie że mam system antykradzieżowy i wczoraj nie wiedząc co to jest wyłączyłem to przełącznikiem i zapomniałem później włączyć stąd problem z odpaleniem silnika bo odłączyło pompe paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi