warias96 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Witam, mam problem z radiem ponieważ wycisza się samo po naciśnięciu obojętnie jakiego przycisku i wyświetla się ikonka przekreślonego glosnika i nie da się podgłośnić dodam że problem nie występuje cały czas ostatnio 2 dni jeździłem i było wszystko ok czasem problem znika po wyłączeniu radia,audi a4 b8 mmi 3g Basic jest to mój pierwszy samochód marki audi,nie wiem zupełnie od czego zacząć
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 8 minut temu, warias96 napisał(a): mój pierwszy samochód marki audi,nie wiem zupełnie od czego zacząć Od podłączenia pod komputer diagnostyczny i sczytania błędów ze sterowników.
warias96 Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Mam tylko taki program nie mam pojęcia czy dobrze pokazuje Edytowane 7 Września 2023 przez warias96
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 To kiepski. Podjedź do kogoś najlepiej mającego VCDS, wykonaj pełny auto-scan i wrzuć go tutaj w postaci dokumentu tekstowego .txt a nie jako zdjęcie.
warias96 Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): To kiepski. Podjedź do kogoś najlepiej mającego VCDS, wykonaj pełny auto-scan i wrzuć go tutaj w postaci dokumentu tekstowego .txt a nie jako zdjęcie. 👍
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 Problem będzie leżał najprawdopodobniej w przycisku MMI, który albo zwiera cały czas albo jest uszkodzony.
warias96 Opublikowano 7 Września 2023 Autor Opublikowano 7 Września 2023 35 minut temu, Muskel1 napisał(a): Problem będzie leżał najprawdopodobniej w przycisku MMI, który albo zwiera cały czas albo jest uszkodzony. Dodam że czujniki cofania się nie włączają może to powiązane jest? Takiego już kupiłem
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2023 Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Masz w kilku sterownikach (PDC także) zapisany błąd komunikacji ze sterownikiem przyczepy. Trzeba dokładnie zdiagnozować w czym problem leży, dlatego przydałby się pełny auto-scan. Edytowane 7 Września 2023 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi