Taksietorobi Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Mama problem moja audi 1.9 tdi awx 2001 problem jest taki ze auto raz zapala normalnie a raz kręci dłużej, podpinal pod komputer wtryski są ok logi też ale kat synchronizacji skacze od -0,6 do -2,2 i mam pytanie czy to jest powód tego ciężkiego palnie
A4b6quattro Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) Czym bliżej zera, tym lepiej.U mnie kiedyś też kaszlał, okazało się że wałek miałem wytarty .Po wymianie, całego setu pali od strzała. U Ciebie, też może tak być, jak ci tak skacze synchro. Edytowane 27 Września 2023 przez A4b6quattro
Taksietorobi Opublikowano 27 Września 2023 Autor Opublikowano 27 Września 2023 Godzinę temu, A4b6quattro napisał(a): Czym bliżej zera, tym lepiej.U mnie kiedyś też kaszlał, okazało się że wałek miałem wytarty .Po wymianie, całego setu pali od strzała. U Ciebie, też może tak być, jak ci tak skacze synchro. Godzinę temu, A4b6quattro napisał(a): Ale dodam jeszcze ze nie jest tak ciagle raz pali ok a raz właśnie przeciąga praktycznie co drugie odpalenie, ale tez jak dłużej pojeżdżę to powiedzmy 3 odpalenia z rzędu będzie troszkę dłużej kręcić a potem znowu na zmianę
P.Wiśnia Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) @Taksietorobi Załatw sobie na próbę jakiś inny włącznik świateł. Albo możesz pierw spróbować odpalać na światłach/bez włącznika. Edytowane 27 Września 2023 przez P.Wiśnia
Taksietorobi Opublikowano 28 Września 2023 Autor Opublikowano 28 Września 2023 6 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): @Taksietorobi Załatw sobie na próbę jakiś inny włącznik świateł. Albo możesz pierw spróbować odpalać na światłach/bez włącznika. dobra sprawdzę to
Rekomendowane odpowiedzi