Łukasz 1313 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Witam mam problem z zanikającym prądem w części samochodu tzn strona kierowcy łącznie z oświetleniem przedniej części kabiny ,brak zapłonu ,świateł awaryjnych itd. Wstępne diagnozy moduł komfortu pod kierownicą .po ruszeniu kablami prąd się ponownie pojawił czy posiada ktoś opis wtyczek łącznie z kablami do nich wchodzącymi bo mam wrażenie że moduł traci zasilanie .
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Moduł komfortu jest z tyłu w bagażniku. Pod kierownicą jest moduł centralnej elektryki.
Łukasz 1313 Opublikowano 19 Października 2023 Autor Opublikowano 19 Października 2023 Zwał jak zwał problem jest
Muskel1 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Zacznij od podpięcia pod urządzenie diagnostyczne i sczytania błędów. To jest pierwszy krok diagnozowania.
Łukasz 1313 Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Opublikowano 6 Listopada 2023 Witam temat powraca auto wróciło od elektromechanika który wg mnie olał temat komputer nic nie pokazuje. Jeszcze raz wyjaśnie problem samochód traci prąd w stacyjce, centralnym, awaryjnych i oświetleniu kabiny i jeszcze paru rzeczach po stronie kierowcy. PO poruszaniu kablami od sterownika zaczyna żyć . Jeżeli jest ktoś w stanie podesłać schemat wtyczek która czym steruje będę wdzięczny i czy jest możliwe że gdzieś jest luźny pin pomocy bo mi już możliwości się wyczerpują
Muskel1 Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Wrzuć pełny auto-scan, przy takim zachowaniu muszą być w sterownikach zapisane błędy.
Rekomendowane odpowiedzi