Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wartości czujników samopoziomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziwny problem z odczytem w bloku 002 w sterowniku 55.Jakiś czas temu wymieniałem sprężyny i na przeglądzie musieli skorygować mi światła, nie miałem przy sobie laptopa żeby zrobić to poprawnie a później już nawet o tym zapomniałem,ostatnio podczas przeglądu dopatrzyli się że jednak światła minimalnie za nisko świecą i także poprawili oczywiście bez laptopa byłem. Miałem teraz wolną chwilę więc chciałem zobaczyć co z tymi światłami. Nie wiem dlaczego nie mam podpowiedzi tylko w blokach pomiarowych sterownika 55.Wartości były w %,nie pamiętam już ale coś około 73% przód i 43% tył a widziałem parę postów że powinno pokazywać napięcie.Pomyślalem sobie że zrobię adaptację i przebiegło prawidłowo. Zrobił się natomiast problem w bloku z odczytem bo pokazało nagle wartości 0.0 ale w mm i tak stoi.Podczas jazdy przód zmienia się w zakresie do -12,natomiast tył dochodzi do +2.Stanąłem pod delikatnym spadkiem w dół przed ścianą aby zrobić testy.Wszystkie przeszły prawidłowo bez problemu,natomiast odczyty obu czujników stały na równym poziomie +7 mm.O co może chodzić?Dlaczego mam takie jednostki,nie widziałem jeszcze żeby ktoś miał w mm?I co z tymi wartościami, nie mam podpowiedzi do okienek więc nawet nie wiem czy mieszczą się w zakresach.Proszę o pomoc co z tym dalej robić. Lampy to bix skrętny. 

Opublikowano

zobacz czy prawidłowo masz zapiete wodziki

czasami sa załozone odwrotnie

Opublikowano
  • Autor

Ok,sprawdzę to tylko wiesz, dziwne że pokazywało "normalnie",nie było żadnego błędu a teraz po adaptacji jakieś mm...

Opublikowano

bo powinny byc mm

Opublikowano
  • Autor

Aha,ok.Sprawdzę i ewentualnie zrobię zdjęcie jak mam to zamontowane...