Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MHS2 mapy 2023 w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra już mam

Opublikowano

I co w związku z tym?

Opublikowano
22 godziny temu, Darkus34 napisał(a):

Wrzuci ktoś link do najnowszych punktów POI bo wszystkie jakie znalazłem to wygasły, z góry dzięki.

https://www.digital-eliteboard.com/threads/blitzerdaten-stationaer-mobil-europa-von-poi-base-mmi-touch-4g-mmi-navigation-plus.490581/page-5

Masz tutaj, są aktualizowane w miarę na bieżąco. 

Opublikowano
W dniu 22.04.2024 o 21:29, Darkus34 napisał(a):

Wrzuci ktoś link do najnowszych punktów POI bo wszystkie jakie znalazłem to wygasły, z góry dzięki

Z kwietnia :)  

WWW.MEDIAFIRE.COM

MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja nawigacja nie widzi aktywatora congo, aktywator z rozszerzeniem .sh jest wypakowany z paczki bezpośrednio na sformatowaną kartę pamięci (format fat32), kartę wkładam do slotu nr 1, w slocie 2 brak karty, odpalony zapłon na co najmniej 5 min, nawigacja w trybie radia FM, wyświetlacz nie reaguje, jakieś podpowiedzi

Opublikowano

A szklana kula podpowie nam jaką masz nawigację.....

Opublikowano

IMG_20240605_183556219_HDR.thumb.jpg.5d186f3263cb8c3644f2e83c360012ff.jpg

Opublikowano

Wypróbuj na innej karcie.

Opublikowano

Kupiłem na miesiąc audi connect i wrzuciłem najnowsze mapy na kartę, zadziałały bez patcha, zobaczymy co będzie po wygaśnięciu licencji, ale na razie hula

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć. Próbowałem zaktualizować dziś soft w moim audi a4 b9 2016 rok. Pierwotna wersja mhs2_er_eu_p0448 MU: 0148.

Jestem w trakcie aktualizacji do wersji MHS2-ER-AU-P2035 mu: 0235. Do aktualizacji było 25 plików. Przy 18 aktualizacja się zatrzymała i była informacja ze nie można zaktualizować. Aktualizacją została przewana. Niby wersja jest nowa ta która chciałem ale nie wszystkie pliki są zaktualizowane. Wyślę poniżej zdjęcia. Co w takiej sytuacji zrobić?

Plik pobrałem z linku który był w pdf w instrukcji od Congo. 

Pozdrawiam 

20241019_201018.jpg

20241019_205644.jpg

20241019_213933.jpg

20241019_213942.jpg

20241019_213956.jpg

20241019_214002.jpg

Opublikowano

Pobierz Firmware z innego źródła i zainstaluj na nowo.

Opublikowano

Czy jesteś w stanie nakierować mnie na inne źródło? Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. Na Mibsolution patrzyłem ale też nie widzę tam tego. Lub może ktoś ma i jest w stanie podesłać. Na niemieckich forach też nieaktywny plik. 

Opublikowano
11 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a):

Czy jesteś w stanie nakierować mnie na inne źródło?

https://mega.nz/file/AkJk3KwR#MWV2wOU-SfS3aedH9hnGYWi_npBh_ex8LIDcrchrcWU

Opublikowano

Dzięki, dam znać czy się udało.

Korzystałem już z tego wcześniej z MIB helper. Wchodzę w MIB helper, wpisuję aktualne firmware, w punkcie drugim klikam HERE, przekierowuje mnie na stonę MIB Solution. I tam akurat nie wiem jak szukać danego pliku, który mnie interesuje. 

Opublikowano
8 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Pobierz Firmware z innego źródła i zainstaluj na nowo.

Twój plik zadziałał. Firmware zaktualizowany. Nie skasowałem jaka narazie  błędu bo nie miałem takiej możliwości.

Wgrałem aktywator Congo - pomyślnie.

Teraz próbuję wgrać patch 2035. Jednak nie czyta mi karty, nie wykrywa. Czy błąd leży w tym że nie został usunięty błąd w sterowniku F5? Pliki, które znajdują się w patchu umieściłem na zdjęciu.

1.JPG

Opublikowano

Aktywator Congo patc**je jednostkę 5F. Nic innego tam nie wgrywasz. Kolejność jest następująca: najpierw aktualizujesz Firmware,  następnie aktywator. Na koniec mapki na kartę SD i kartę do czytnika. To wszystko.

Opublikowano
W dniu 8.04.2024 o 07:44, Jari1234567 napisał(a):

Z tego co pamiętam to tak. Wszystko jest opisane na tym forum w A4 B9 bo ja właśnie tam szukałem co i jak i bez problemów mi się udało podnieść soft do P2035, wgrać "Activator MHS2_Activator_Made_By_Congo_v2.5_Nevermore.zip" potem patch "_patch_P2035_v2.7z", nowe mapki i na koniec PPOI.

Muskel1 napewno nie wgrywać patch 2035? Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. 

Opublikowano
21 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a):

Muskel1 napewno nie wgrywać patch 2035? Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. 

Doczytałem. Wszystko jasne w temacie. Ewentualnie jeżeli ktoś może podrzucić najnowsze mapki to będę wdzięczny. 

Czy te są właściwe? Na Mib Solution się znajdują : P350_N60MIBSCALE1_EU_NT_Q1.23 ECE 2024 (V03959803PS)  ?

Edytowane przez ClassicAudiA4

Opublikowano
49 minut temu, ClassicAudiA4 napisał(a):

Urzotkownik Jari1234567 pisał inaczej wyżej, że wgrywał patch. 

Niestety ale mylił się.

Edytowane przez Muskel1