Balonickk Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Część Forum, chcę dołożyć spryskiwacze reflektorów. Powiedzmy, że mam wszystkie graty: oczywiście odpowiedni zderzak, spryskiwacze z uchwytami, wężyki, pompka z uszczelkami... I teraz pytanie: czy pompkę dokładam do mojego zbiorniczka - jest na to miejsce (?), czy muszę mieć zupełnie inny zbiornik? Co mnie czeka oprócz dołożenia sprzętu, żeby całość zagrała - jakieś kodowanie?
Muskel1 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jest tylko jeden zbiornik, ma on miejsce (wypusty) na dwie pompki. Po dołożeniu należy także zakodować.
Balonickk Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia Szukam oznaczenia wiązki do zasilania pompki spryskiwacza reflektorów, ktoś coś?
Gremlin34 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września W dniu 3.01.2024 o 18:41, Muskel1 napisał(a): Jest tylko jeden zbiornik, ma on miejsce (wypusty) na dwie pompki. Po dołożeniu należy także zakodować. Muskel1 wiesz gdzie dokładnie zakodować,wykodować układ mycia reflektorów??zapewne sterownik 09,ale wiesz może dokładnie który byte i bit??z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września 4 minuty temu, Gremlin34 napisał(a): sterownik 09 Bajt 18 bit 0, jeżeli mowa i B8 przedlift.
Rekomendowane odpowiedzi