Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Witam wszystkich. Zmiana lusterek na elektrycznie składane Audi a4 b8 lift 2014r. Mam problem z modułami drzwi . Po wymianie lusterek i przekodowaniem modułów drzwi kierowcy i pasażera umarły . Nie działa regulacja lusterek, kierunkowskazy, centralny zamek drzwi przednich i podświetlanie . Na oryginalnych modułach działa wszystko oprócz składania lusterek.
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Autor Scan - 00532 napięcie zasilania 011 przerwa w obwodzie 02115 jednostka zamykania centralnego zamka 008 - niezrozumiały sygnal
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Autor 4 minut temu, Muskel1 napisał(a): Pełny auto-scan a nie wycinek.
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Pełny auto-scan kolego, ze wszystkich sterowników w formie pliku .txt a nie zdjęcia.
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Sterowniki drzwi zarówno strona kierowcy jak i pasażera mają brak zasilania. Albo wiązki źle wpięte/uszkodzone albo bezpieczniki. Poza tym dlaczego sterowniki z A5?
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Autor Kupiłem taki zestaw . Sprzedający twierdził że z A4 . Z napięciami myślę że wszystko ok ponieważ wpinam oryginalne moduły i jest wszystko ok. O jakich numerach naj lepiej dokupić moduły ?
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Autor Nie wiem . Założyłem komplet z nadzieją że będzie to działać . Rozbiorę i zobaczę jaka data . I przyjrzę się wtyczka i pinom
Opublikowano 9 Stycznia 20242 l Więc są to przedliftowe. Musisz szukać poliftowych. Najlepiej od 2012r.