kurt336 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Jak w temacie, Świeci ESP, ABS, i P przekreślone z błyskawicami, poza tym silnik wyłącza się po 5 tym naciśnięciu.Pali normalnie. Aku ok w spoczynku 12,6 V , po uruchomieniu ładowanie 14,4 V. VCDS pokazuje masę błędów.Stało się to 30 min po myciu auta karcherem jak wracałem. Miał ktoś coś takiego, jakieś sugestie. Czujniki przy kołach ok suche.Proszę o pomoc
kurt336 Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Silnika nie myłem tylko auto z zewnątrz , z soli karcherem lałem w nadkola ,podszybie i resztę karoseri to wszystko.
Muskel1 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Trzeba podpiąć pod komputer i sczytać błędy. Wstaw üełny auto-scan .txt.
kurt336 Opublikowano 22 Stycznia Autor Opublikowano 22 Stycznia Temat do zamknięcia . Wyobrazcie sobie że to była wina czujnika ABS przód prawa strona. To on wywalił tyle błędów i świecenie kontrolek jak w temacie. Wymieniłem czujnik usunołem błędy i jest OK. Może komuś się przyda . Dzięki za dobre chęci. Na zdj. błędy przed wymianą czujnika ABS
Muskel1 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Super, że usunięto usterkę👌 Taka uwaga na przyszłość, nie wstawiaj zdjęć, tylko pełny auto-scan w formie dokumentu tekstowego .txt.
Rekomendowane odpowiedzi