Alek7718 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Dzień dobry, od pewnego czasu nie działa mi tempomat do tego nie wyświetliła mi się żadna lampka że coś jest nie tak, bezpieczniki okej i myślę nad czujnikiem sprzęgła to może być to? Czy jeszcze coś innego, bo wydaje mi się to dziwne że lampka żadna się nie zapaliła że nie działa
Rozwiązanie Krystianooo Opublikowano 23 Stycznia Rozwiązanie Opublikowano 23 Stycznia Nowy czujnik załóż. Przerabiałem to samo. Szybka wymiana - sam dasz radę tylko się trzeba trochę nagimnastykować pod kierownicą
Alek7718 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 10 minut temu, Krystianooo napisał(a): Nowy czujnik załóż. Przerabiałem to samo. Szybka wymiana - sam dasz radę tylko się trzeba trochę nagimnastykować pod kierownicą Dzięki jutro kupie i sprawdzę:)
Bruh_Bro Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Możesz zawsze sprawdzić i się upewnić wchodząc w grupę 006/066 (nie pamiętam dokładnie która) i patrzeć czy jak naciskasz hamulec/sprzęgło i manewrujesz manetką tempomatu to czy wartości się tam zmieniają
Alek7718 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia 23 godziny temu, Krystianooo napisał(a): Nowy czujnik załóż. Przerabiałem to samo. Szybka wymiana - sam dasz radę tylko się trzeba trochę nagimnastykować pod kierownicą Wymiana czujnika wystarczyła i wszystko ładnie działa dzięki:)
Rekomendowane odpowiedzi