Wind911 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Dzień Dobry. Poproszę o pomoc. Może ktoś oglądał lub powie o tym aucie. Przez tel wszystko lux. Używane Audi A4 - 54 999 PLN, 174 000 km - Otomoto WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska Zdj nr 9- zderzak maska wszystko ok? Górny lewy róg. Jest ktoś na forum co sprawdzi przebieg auta? Dziękuję.
przem8 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Pytałeś czy ma jakieś kwity na usunięcie wady olejowiej albo napisze Ci na umowie, że w razie poboru oleju zwrot auta? tfsi z tych lat to kinder niespodzianka, a cena jakaś okazyjna też nie jest
Wind911 Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego Auto nie dla mnie ma byc sedan i benzyna. Przyszły właściciel bierze pod uwagę remont silnika. Z zdj. 9 wszystko ok? Dziwnie to jakoś wygląda.
przem8 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Całe jest jakieś niespasowane na tych zdjęciach. Jak masz blisko to jedź zobacz na żywo.
Wind911 Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego Wyjazd jest zaplanowany, ale postanowiłem zapytać. Jakoś blisko mocno nie mam i pytam.
Rekomendowane odpowiedzi