kr1s Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Witam. Jaką firme polecacie odnośnie napinacza paska osprzętu ? . Ostatnio wiele negatywnych opinii jest o napinaczach INA Made in Romania i może doradzicie jaki kupić. Czy trzeba dodatkowo coś demontować aby mieć lepszy dostęp do odkręcenia tego napinacza, czy też można to zrobić bez większych kombinacji ?
Rozwiązanie przem8 Opublikowano 21 Lutego Rozwiązanie Opublikowano 21 Lutego Do wymiany masz napinacz czy tylko rolkę, bo szumi? 7 minut temu, kr1s napisał(a): Czy trzeba dodatkowo coś demontować Co najwyżej osłonę pod silnikiem jak będziesz mieć problemy z prawidłowym założeniem paska.
kr1s Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego 7 minut temu, przem8 napisał(a): Do wymiany masz napinacz czy tylko rolkę, bo szumi? Co najwyżej osłonę pod silnikiem jak będziesz mieć problemy z prawidłowym założeniem paska. Napinacz. Niedawno kupiłem auto i przy odpaleniu po dłuższym postoju napinacz jakby to ująć "strzykał" , a jak bardziej się temu przyjrzałem i nasłuchiwałem to właśnie on wydawał takie odgłosy lekkiego strzykania
Rekomendowane odpowiedzi