Opublikowano 3 Marca 20242 l Witam, Piszę ponieważ wróciłem z serwisu z diagnozą, że padł mi moduł nawigacji. Cena wraz z wymianą takiego modułu tutaj w serwisie to 5800€. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość, żebym sobie sprawdził numery seryjne tego modułu, żebym mógł sobie znaleźć jakąś używkę bo niestety nie mam zielonego pojęcia gdzie tego szukać? Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Jest. Albo wymontować jednostkę MMI i odczytać numery z naklejki, albo podłączyć pod kompa i sczytać bezpośrednio ze sterownika.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Autor 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jest. Albo wymontować jednostkę MMI i odczytać numery z naklejki, albo podłączyć pod kompa i sczytać bezpośrednio ze sterownika. Ok rozumiem. Czyli chodzi o tą skrzynkę w schowku? to jest ten cały moduł do wymiany tak? Czy się mylę?
Opublikowano 3 Marca 20242 l Sam nie wymienisz, bo wymiana nie jest p&p, tzn. ze strony mechanicznej dasz radę ale dopasowanie, kodowania, dopasowanie adaptacji oraz ściągnięcie ochrony komponentu sam nie zrobisz.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Autor Wiadomo, zlecę to komuś. Głównie chodziło mi o to, żeby sczytać numery i kupić używkę. Dzięki za pomoc.