Michał12345 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Witam, mam dość nietypowy problem, ponieważ podczas normalnej eksploatacji z dnia na dzień samochod zaczął mieć problem z odpalaniem tzn camek centralny działa normalnie z pilota ale nie mogę ani włączyć zapłonu ani odpalić auta, kładłem kluczyk we wskazanym miejscu w podłokietniku, przykładałem po obwodzie kierownicy, wymieniałem baterie, ładowałem akumulator próbowałem odpalić na kable i nic. Przy każdej próbie na desce wyskakuje informacja aby przyłożyć klucz we wskazanym miejscu, zaznaczę tylko ze gdy samoch jest otwarty normalnie mogę włączyć światła wnętrze również jest podświetlone ambiente i przyciski, miał ktoś może taka sytuację i wie jak pomóc? A4 b9 sedan 2.0TFSI 2017rok
Michał12345 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca 9 minut temu, Muskel1 napisał(a): Zapłon da siě włączyć? Tylko to się wyświetla
Michał12345 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Drugi kluczyk tak samo? Właśnie to jest to że klucz mam tylko jeden ale jeżeli zamek centralny działa normalnie to nie wiem czy problem jest w kluczu
Muskel1 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Spróbuj na 1 godz odłączyć klemy od aku, żeby sterowniki się zresetowały.
Michał12345 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Spróbuj na 1 godz odłączyć klemy od aku, żeby sterowniki się zresetowały. Zrobiłem i tez nic nie daje
Muskel1 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Więc najprawdopodobniej moduł komfortu ma jakąś usterkę (tam siedzi zintegrowane zezwolenie startu).
Michał12345 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca W dniu 6.03.2024 o 22:40, Muskel1 napisał(a): Więc najprawdopodobniej moduł komfortu ma jakąś usterkę (tam siedzi zintegrowane zezwolenie startu). Po wymianie modułu komfortu i kodowaniu przez elektryka wszystko śmiga jak powinno także dzięki za pomoc 1
Rekomendowane odpowiedzi