Opublikowano 24 Marca 20242 l Witam dostałem radio rns d i chciał bym je podłączyć do mojej b7 problem jest w tym że po odpaleniu radia nie ma dźwięku w głośnikach tylko jeżeli wejdę w opcje to na chwilę jest dźwięk z transmitera w opcji telephone ale po kilku sekundach wyłącza się do tunera i wtedy dźwięku brak. Dodam że mam kość quadlock i kupiłem przejściówkę z systemem aktywnym. Podświetlenie oraz plus po stacyjce jest. Jak włączę muzykę z transmitera grają wszystkie głośniki oraz wzmacniacz. Może ktoś miał podobny przypadek i mógł by pomóc.
Opublikowano 24 Marca 20242 l Autor Dodam jeszcze że zależy mi tylko na radiu a nie nawigacji i komunikatach fis
Opublikowano 24 Marca 20242 l RNS-D wymaga TMC-Boxa do prawidłowego działania. Poszukaj dobrze na forum bo jest to gdzieś opisane. Edytowane 24 Marca 20242 l przez Muskel1
Opublikowano 25 Marca 20242 l Autor 20 godzin temu, Muskel1 napisał(a): RNS-D wymaga TMC-Boxa do prawidłowego działania. Poszukaj dobrze na forum bo jest to gdzieś opisane. I do tylko grania też musi być tmc?