Micio Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Hej! Potrzebuję pomocy, bardzo to docenię, mianowicie: Znajdują się 2 kable pod obudową filtra powietrza (strona prawa), do czego one powinny być wpięte? Audi A5 F5 2018 rok Edytowane 28 Marca przez Micio
Micio Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca (edytowane) Po odpięciu i przeskanowaniu wyskoczyły błędy, nie wiem czy to zbieg okoliczności - a może to. O A5 wiem, mam kamerkę do kalibracji. @Muskel1 poratuj 🙏 Edytowane 7 Maja przez Micio
Muskel1 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Niestety nie wiem od czego, ale bezpieczne to to nie jest, że tak sobie tam wiszą, bo jak dotkną do masy będzie problem.
Micio Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca Zauważyłem że wyskoczyła też awaria napędu, zostaje mi podjechanie do swojego elektryka, jak nie to sprawdzenie w takiej samej A5, zastanawia mnie jak to zorganizować... 🙃
Rozwiązanie Micio Opublikowano 5 Kwietnia Autor Rozwiązanie Opublikowano 5 Kwietnia Po przejrzeniu schematów, jest to wiązka rozrusznika. Błędy się zgadzają.
Rekomendowane odpowiedzi