Rokkooo Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Witam wszystkich Mam błąd spalonej żarówki trzeciego stopu. Chciałem to wykodować ale niestety błąd powraca. Stop świeci jak należy a błąd załącza sie czasami jak sprawdziłem błędy to wyskoczyło to co na zdjęciu poniżej. Jakieś pomysły co moge zrobić czy zostaje tylko wymiana.
Muskel1 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Wiązka do sprawdzenia. Wykodować się nie da. Trzeba naprawić. Edytowane 29 Marca przez Muskel1
Rokkooo Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca 57 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wiązka do sprawdzenia. Wykodować się nie da. Trzeba naprawić. Od czego zacząć? I ruszać to czy lepiej oddać do jakiegoś elektryka
Muskel1 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Wymontować lampę i dokładnie przyjrzeć się gniazdu i wtyczce. Najczęściej tam jest korozja.
Rokkooo Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca 32 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wymontować lampę i dokładnie przyjrzeć się gniazdu i wtyczce. Najczęściej tam jest korozja. Dobra tak zrobię jutro
Rekomendowane odpowiedzi