TheZadzior94 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Witam wszystkich! Pacjent: A4 B9 Rok: 2017 Problem: przed wczoraj ambiente (w kolorze) działało wszędzie. Tzn. Boczki, nogi, cop holder. Tak jak powinno. Wczoraj wieczorem zauważyłem że działa tylko podświetlenie nóg i cop holder. Podświetlenie drzwi i tunelu nie działa. Auto mam od niedawna i strzelam w bezpiecznik. Ogarnia ktoś taki temat? Lub ktoś może miał taki przypadek. Zdjęcie dla uwagi Pozdrawiam i z góry dziękuję 💪
Muskel1 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja To źle strzelasz, bo nie ma od tego osobnego bezpiecznika. Bez pełnego auto-scanu (protokołu diagnozy) można tylko zgadywać co może być przyczyną.
TheZadzior94 Opublikowano 22 Maja Autor Opublikowano 22 Maja 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): To źle strzelasz, bo nie ma od tego osobnego bezpiecznika. Bez pełnego auto-scanu (protokołu diagnozy) można tylko zgadywać co może być przyczyną. Czyli bez VCDS się nie obejdzie… przeczytałem kilka wątków na różnych forach. I ktoś musiał się ewidentnie pomylić bo ktoś twierdził, że wymienił bezpiecznik, bo był „przetopiony”. Więc tak strzeliłem Mam nadzieję, że to jakaś pierdoła, bo ambiente nie umarło całkowicie
Rekomendowane odpowiedzi