CharlieW Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Pytanie, czy mogło pujsc jakieś naprężenia i trójkąt w avancie(na wysokości rolety) mógł przez to pęknąć? Może ktoś miał podobne zdarzenie? Auto ma 2000km przebiegu więc trochę słabo. Krecha leci od środka do przodu. Z góry dzięki za sugestie
CharlieW Opublikowano 25 Maja Autor Opublikowano 25 Maja 23 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wstaw zdjęcia. Zdj powyżej... Dodam jeszcze że pęknięcie wyczuwalne od wewnatrz
Rozwiązanie dekiel 13 Opublikowano 26 Maja Rozwiązanie Opublikowano 26 Maja Tylny prawy trójkąt , mam to samo. To chyba jakaś antenka, linia idealnie prosta taka sama jak u Ciebie. Tylny lewy trójkąt jest bez tego . Także nie masz powodu do zmartwienia.
CharlieW Opublikowano 27 Maja Autor Opublikowano 27 Maja 14 godzin temu, dekiel 13 napisał(a): Tylny prawy trójkąt , mam to samo. To chyba jakaś antenka, linia idealnie prosta taka sama jak u Ciebie. Tylny lewy trójkąt jest bez tego . Także nie masz powodu do zmartwienia. No właśnie teraz szukam szyby i inne też to mają + przewód, a w opisie jest ze szyba+ antena😁... Także trzymajmy się tej anteny. A ja już zacząłem ustawiać akcje gwarancyjna😁... Tak to jest jak się bazuje na zdjęciu i panice kobiety. No nic wszystko w porządku.... Swoją drogą ciekawe od czego ta antena
Rekomendowane odpowiedzi