Lubański Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W nowo nabytym A4 B9 próbuję uruchomić nawigację. Aktualizacja map jest na 59% i nic się nie zmienia. Pobrałem mapy na my audi, rozpakowałem plik 26 GB, po rozpakowaniu wrzuciłem na pendrive zgodnie z instrukcją instalacji. Niestety pojawia się następująca informacja:" Aktualizacja: Dane nawigacji Europa 2022.12_P1020, Dane aktualizacji są nieczytelne." System chce sam pobrać mapy ale stoi na 59% od tygodnia i raczej nie ruszy dalej. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca trzeba zrobić format partycji zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubański Opublikowano 17 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Możesz coś więcej, jak , gdzie, za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 696 669 346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi