AlbionTheBest Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Witam czy do A4 b8 z 1.8tfsi czy 2.0tfsi można wsadzić stare 1.8t w a4 b7 robiłem swapa z 2.0tfsi na 1.8turbo
przem8 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Kiedyś był taki projekt ale bez finału więc raczej się nie udało. Mechaniczne wszystko dało się przełożyć ale gorzej juz z "postawieniem" tego. Edytowane 18 Czerwca przez przem8
AlbionTheBest Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) W dniu 18.06.2024 o 22:34, przem8 napisał(a): Kiedyś był taki projekt ale bez finału więc raczej się nie udało. Mechaniczne wszystko dało się przełożyć ale gorzej juz z "postawieniem" tego. z tego co wiem to na ecu master black się da to postawić bez problemu a widziałem filmiki ze gość nawet odpalił a3 po swapie z 1.8tfsi na 1,8t wiec w b8 też się powinno dać tym bardziej że seat exeo ma 1.8t a to już buda technologii b8 https://www.youtube.com/watch?v=cy7fidXs-xA Edytowane 20 Czerwca przez AlbionTheBest
Rekomendowane odpowiedzi