Ra_V88 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Witam Mam zapytanie chodzi mi o dziwne cykanie tykanie ,w samochodzie jakby za zegarami delikatnie słyszalny nie da się to nagrać jest to zbyt ciche, ja porównuję to do linki prędkościomierza w Polonezie luźnej linki, jest to tykanie cykanie przyspieszające razem z obrotami silnika słyszalny Przy gwałtownym dodaniu gazu słyszalne w kabinie nie jest to głośne jak mówię bardzo ciche nie da się tego nagrać ale dla mnie słyszalne i wkurzające co to może być skrzynia Tiptronic nie wiem czy to ma jakieś znaczenie wymieniony był wydech na akcesoryjny również z klapami poza tym auto Chodzi jak lala nic się nie dzieje Nic nie ślizga nie ma sprawy mocy Mam nadzieję że ktoś jest w stanie mi coś poradzić jestem z Częstochowy więc jeśli jakieś pasjonat chciałby posłuchać a mieszkanie daleko to chętnie podjadę i pokażę o co chodzi Serdecznie pozdrawiam wszystkich
Fell0i Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Cześć, U mnie ta sama dolegliwość. Auto chodzi w 100% poprawnie, ma moc, 0 błędów, ale podczas dodawania gazu po stronie kierowcy słychać lekkie "cykanie". Samochód ma 68tkm, serwisowany odpowiednio i zastanawiam się co może być powodem, a może to po prostu normalka w tych silnikach?
Ra_V88 Opublikowano 22 Lipca Autor Opublikowano 22 Lipca Gdybyś coś ogarnął daj znać Ja ze swojej strony też będę szukał Jak coś to napiszę Pozdrawiam wszystkiego dobrego
Rekomendowane odpowiedzi